Sanja Blog

Zdravo dragi moji čitatelji. Dugo sam razmišljala prije nego sam odlučila da napišem ovaj tekst, molim vas nemojte me kritikovati. Razumijem da će mnogi misliti da je to čudan potez ali nadam se da ćete razumjeti zašto sam to uradila

Muž i ja smo u sretnom braku već 5 godina. Imamo odličan odnos i fantastičnu intimu. Ali to nije uvijek bilo tako. Stvarno ga volim i ne mogu zamisliti život bez njega ali do prije 3 godine u našem intimnom životu je bilo mnogo prostora za poboljšanje. I to zato što je njegov penis bio jedva 10 cm dug. Između nas je postojala strast ali seks je bio užasan.


Prije povećanja penisa

Čitali smo razne preporuke na internet, probali kamasutru i pročitali bezbroj komentara na forumima ali sve je bilo uzalud. Veličina je zaista bila bitna, nisam mogla ni da ga osjetim u sebi a o orgazmima sam mogla samo sanjati. Za 2 godine naše veze nikad nisam doživjela orgazam bez dodatne stimulacije. Više sam uživala u masturbaciji i predigri nego i samom seksu. Muž je shvatao da nisam zadovoljna i to je mnogo uticalo na njegovo samopouzdanje. Sve to jer veličina i širina njegovog penisa nisu bile dovoljne.

Počeli smo da se udaljavamo, osjećanja su se smanjila. Duže je ostajao na poslu i sve više vremena je provodio sa prijateljima. Seks je postao mučenje za oboje. Nisam uopšte uživala a on se više nije ni trudio, brzo je svršavao i išao na spavanje. Nisam znala šta da radim, znala sam da nam se brak raspada i da smo na putu za razvod.

Postala sam razdražljiva, nisam bila zadovoljena u krevetu, počela sam da prenosim svoju nervozu na druge ljude što je uticalo in a moje odnose sa porodicom al ii kolegama na poslu. Kolege su me izbjegavale, bojali su se moje reakcije.

Počela sam ispitivati prijateljice o veličini penisa njihovih partnera. Odgovori su bili različiti, neke su bile sretne, neke su varale partnere da bi dobile ono što im treba, neke su jednostavno prihvatile “13 cm zadovoljstva” ili su krile od mene da varaju partnera. U suštini, svi savjeti se mogu podijeliti na 3 kategorije. Možeš patiti i pasti u depresiju, tajno spavati sa drugim muškarcima koji imaju veliki penis, ili se razvesti.

Djelotvornost Titan gela

U očaju sam odlučila da pitam jednu sretno udatu prijateljicu za savjet. Saslušala je pažljivo moje problem i brige i rekla mi je da je imala sličan problem sa svojim mužem. Pronašla je rješenje na jednom blogu sa internet koji je napisala neka djevojka. Prijateljica mi je šapnula na uho da, nakon što je njen muž počeo koristiti ovo, njegov penis je naglo narastao a ona se i sad uzbudi dok priča o njemu!

Prvo sam s smijala ali sam onda počela razmišljati o tom rješenju… Kad sam došla kući potražila sam na internet više informacija o tome. Vidjela sam mnogo preporuka i komentara. Tad sam shvatila da nisam jedina koja ima taj problem. Zato, ne želim u tajnosti držati kako sam riješila svoj problem. Imali smo sreće da nađemo članak sa proizvodom za povećanje penisa koji se zove Titan gel

.

Odmah sam odlučila da naručim, nisam čak ni mužu rekla. Isporuka je bila brza, nakon 2 dana bila sam ponosni vlasnik ovog gela. Najteže je bilo uvjeriti muža da ga proba. Dugo vremena je odbijao iako sam ja pogušavala da ga uvjerim. Mislio je da će to samo pogoršati situaciju. Ali već nakon prve upotrebe primijetila sam razliku, erekcija je odmah bila tvrđa. Muž je koristio gel jednom dnevno a rezultati su se ubrzo vidjeli.

Odlučila sam da pronađem kako djeluje ovaj gel a ispostavilo se da je to vrlo jednostavno. Sastojci gela uključuju specijalne fermente koji postepeno i bezbolno, ali što je najvažnije – sigurno, natežu tkivo penisa zajedno sa spužvastim tijelima in a taj način ga povećavaju i proširuju. I sve to se postiže isključivo prirodnim sastojcima. Prirodno povećanja osigurava trajne rezultate.

Tačno mjesec dana poslije, njegova alatka se povećala baš onoliko koliko smo željeli, bila je duga 20 cm što je meni bilo i više nego dovoljno. Osim veličine, moj muž je bio i izdržljiviji u krevetu. Postao je pravi jebač i svršavao je tek nakon što se ja iscrpim od mnogobrojnih orgazama. Osim toga, erekcija je bila tvrda kao kamen i trajala je 2-3 sata

Naš zajednički život je postao divan. Više nije bilo svađa, ja sam bila smirena i balansirana. Muž je imao samopouzdanja i ubrzo je dobio unapređenje na poslu. Svaku noć me zadovoljavao u krevetu. Sve to zahvaljujući Titan gelu!

Naruči sada

Komentari

LayLa Omerovic

Hvala na članku, probat ću i ja definitivno.

12
0
REPLY

Adnan Hajdar

Zar je stvarno veličina toliko bitna djevojkama?

14
0
REPLY

Sanja Veljancic

Nažalost – jeste. Ali ako ti je dug između 16 i 20 cm, ne trebaš se brinuti. Iako neke moje prijateljice vole još duže penise.

11
0
REPLY

Aris Dedović

Mislio sam da je bitnija tehnika od veličine…

8
0
REPLY

Sanja Veljancic

Ako uopšte imaš išta da koristiš, veličina je stvarno bitna!

5
0
REPLY

Aldin Boni Krivan

Moj jaran koji živi u Americi mi je rekao da je ovaj gel baš popularan tamo, i to već dugo.

11
0
REPLY

Dragana Novokmet

U potpunosti podržava autorku. Živjela sam s momkom godinu dana a njegov penis je bio dug 12 cm. Poslije tog mučenja, pronašla sam drugog momka i tad je moj život i počeo!

18
0
REPLY

Faruk Ljaljevic

Zadovoljan sam sa svojih 13 centimetara, jednostavno znam kako da ih iskoristim.

1
15
REPLY

Belma Etemi Kočo

Ili samo tvojoj curi dobro ide glumljenje orgazma…

17
0
REPLY

Gasha Miladinovic

Dvije godine sam živjela sa momkom koji je imao mali penis i mislila sam je to što imam u krevetu najbolje. Nedavno smo prekinuli i sad se viđam s drugim momkom čija alatka je duga 18 cm. Nisam ni znala šta je orgazam!

12
0
REPLY

Amela Džeko

Moj momak je isto počeo koristiti Titan gel. Kupio ga je samo da ga proba, onako iz zezancije. Ali rezultat nas je oduševio i potrošio je cijelo pakovanje. Ja sam više nego zadovoljna…

6
0
REPLY

Sanja Veljancic

U potpunosti se slažem!

16
0
REPLY

Zlatan Pecanac

Stidio sam se veličine svog penisa ali nedavno sam probao Titan gel i sad me cure stalno zovu.

7
0
REPLY

Sanja Veljancic

Savjetujem ti da promijeniš broj telefona kad pronađeš “onu pravu” jer će vjerovatno biti ljubomorna

12
0
REPLY

Ammar Sahuric

Već sam naručio, jedva čekam da mi stigne paket!

2
0
REPLY

Boris Huseincehajic

Davno sam otkrio ovaj gel i preporučujem ga svima. Iako bi mi možda bilo bolje da imam manje konkurencije

4
0
REPLY

Ana Milos

Razmišljam da i ja naručim svom momku…

5
0
REPLY

Sanja Veljancic

Nemoj razmišljati, sve što trebaš je naručiti!

2
0
REPLY

Naruči sada

More Interesting

#1 povećanja penisa

Sanja 05/14/2016
Comments 16

#1 no aumento do pénis

Sanja 05/12/2016
Comments 14

№ 1 увеличаване на пениса

Sanja 05/12/2016
Comments 14

técnica #1 para alargar el pene

Sanja 05/18/2016
Comments 10

#1 penisvergroting

Sanja 05/12/2016
Comments 11

#1 sa pagpapalaki ng buto

Sanja 05/12/2016
Comments 18

#1 agrandissement de pénis

Sanja 05/11/2016
Comments 21

Nummer 1 der Penisverlängerung

Sanja 05/14/2016
Comments 12

#1 αύξηση πέους

Sanja 05/17/2016
Comments 18

legjobb pénisznagyobbító

Sanja 05/12/2016
Comments 17

allungamento del pene #1

Sanja 05/15/2016
Comments 14

ペニス増大#1

Sanja 05/15/2016
Comments 12

#1 no aumento do pénis

Sanja 05/11/2016
Comments 11

Nr. 1 în mărirea penisului

Sanja 05/12/2016
Comments 23

środek nr 1 na powiększanie penisa

Sanja 05/12/2016
Comments 14

#1 povećanja penisa

Sanja 05/12/2016
Comments 14

# Zväčšenie penisu 1

Sanja 05/12/2016
Comments 14

alargamiento del pene Nº 1

Sanja 05/12/2016
Comments 22

ผลิตภัณฑ์เพิ่มขนาดอวัยวะเพศอันดับ 1

Sanja 05/12/2016
Comments 11

1 numaralı penis büyütme

Sanja 05/12/2016
Comments 12

sản phẩm kéo dài kích cỡ dương vật số 1

Sanja 05/12/2016
Comments 11

BLOGGERS ONLINE

and 136 more without avatar