Gergana Blog

Здравейте, скъпи читатели, мислех дълго, преди да напиша този пост, моля, не ме съдете много. Разбирам, че много биха нарекли постъпката ми странна, но се надявам, че ще разберете защо го направих. Тук можете да прочете една добра статия за Titan Gel, откровеното мнение на лекар и след това моя личен опит, който е много по-интересен.

Със съпруга ми сме щастливо женени вече 5 години. Имаме страхотна връзка и чудесен интимен живот. Но това не винаги беше така. Аз наистина го обичам и не мога да си представя живота без него, но преди 3 години нашият интимен живот беше далеч от перфектен. Всичко това, защото пенисът му беше 10 см - ни повече, ни по-малко. Бяхме много страстни един към друг, но сексът беше просто ужасен.

Преди уголемяването на пениса

И двамата четохме съвети онлайн, прелиствахме Кама Сутра и преглеждахме много на форуми, но напразно. Размерът наистина има значение - та аз дори не можех да го усетя дали е в мен, а за оргазъм не си и мислех, само мечтаех. През 2-те години на нашата връзка така и не успях да стигна до оргазъм без допълнителна стимулация. Задоволявам се повече с мастурбация и стимулация, вместо със секс. Съпругът ми разбра, че не съм задоволена и това причини непоправими вреди на самочувствието му. Всичко просто защото дължината и ширината на пениса му са недостатъчни.

Започнахме да се отчуждаваме един от друг, чувствата ни не бяха толкова горещи. Той се задържаше до късно на работа и започна да прекарва много време с приятели. Сексът се превърна в мъчение за двама ни. За мен никакво удоволствие не беше, а за него.. той се беше отказал да се опитва и свършваше бързо и заспиваше. Не знаех какво да правя, знаех със сигурност, че бракът ни се разпадаше и бяхме на път да се разведем.

Бях станала сприхава, не получавах никакво удоволствие в леглото, започнах да си го изкарвам на хората около мен и това се отрази на семейните ми отношенията, но и на отношенията с колегите. Те ме избягваха, страхуваха се от реакцията ми.

Започнах да разпитвам приятелки за големината на инструментите на техните мъже. Всичките отговори, които получих бяха различни - някои са късметлийки, някои изневеряваха, за да получат това, от което се нуждаят, някои просто си седяха и търпяха техните "13 см щастие", или просто не споделяха с мен, че изневеряват. Като цяло всички съвети се групираха в 3 категории. Или си страдаш кротко и задълбаваш все по-дълбоко в дупката, или тайно спиш с по-надарени мъже, или просто се развеждаш.

Titan gel върши работа

Вече започвах да мисля за изневяра, но преди да го направя намерих начин за излизане от тази ситуация. Заедно с милото започнахме да търсим начини за увеличаване на гордостта му. Първо ние прегледахме един куп възможности за оперативно уголемяване на пениса, но след като видяхме цените, премислихме и се отказахме. О, и да, и моят каза, че операцията надали е най-добрият вариант, защото него го е страх за малкия му приятел. Започнахме да търсим други варианти и следяхме форуми по темата, опитахме много различни начини, но нищо не стана.

В отчаянието ми, помолих една щастливо женена приятелка за съвет. Тя ме изслуша внимателно и каза, че те са имали подобен проблем със съпруга ѝ. Тя намерила решение след като прочела статия в блог, писана от едно момиче. Приятелката ми прошепна ухото, след като нейният съпруг започнал да използва този продукт, неговия пораснал значително и сега тя се възбужда само като се замисли за него!

Отначало се засмях, но после започнах да се замислям за това решение... Като се прибрах влязох в нета и потърсих повече информация. Имаше много коментари и препоръки. В този момент аз знаех, че не само аз имам такъв проблем. И че не могат да пазя в тайна как решихме проблемите си. Имахме голям късмет да попадна на статия за средство за уголемяване на пениса - Titan gel

Взех решение веднага и направих поръчка, без дори да кажа на мъжа ми. Доставката дойде бързо, след 2 дни бях щастлив собственик на тубичка гел. Най-трудната част беше да убедя мъжа си да го пробва. Дълго отказваше, независимо от опитите ми, притесняваше, че само ще влоши положението. Но още след първия път усетих разликата, ерекцията му веднага стана по-твърда. Съпругът ми използва гела само веднъж на ден и резултатите бяха на лице много бързо.

Реших да разбера как работи този гел, и се оказа, че е много лесно. Съставките на гела съдържат специални ферменти, които постепенно, безболезнено и най-важното - безопасно опъват тъканта на пениса, и пещеристите тела, увеличавайки по този начин и дължината, и ширината му. И всичко това се постига само с естествени съставки. Естественото нарастване гарантира необратимия резултат.

Точно месец по-късно гордостта му придоби желания размер, стигна до 20 см, което е повече от достатъчно за мен. В допълнение към размера, мъжът ми вече изкарваше по-дълго в леглото. Беше истински полов атлет и свършваше само след ме изтощил с множество оргазми. Освен това ерекцията му беше като камък, и изкарваше по 2-3 часа

Нашия интимен живот стана прекрасен. Всичките кавги приключиха, аз бях спокойна и уравновесена. Мъжът ми се чувстваше уверен в себе си, самочувствието му се увеличи и скоро той бе повишен в работата. А всяка вечер у дома ме ощастливяваше и мен. Благодаря на Titan gel за всичко това!

Поръчай сега!

Коментари

Chris Stoichkova

Благодаря за статията, определено ще опитаме.

12
0
REPLY

Martin Ivanov

Е, стига, де толкова ли е важен размерът за жените?

14
0
REPLY

Gergana Ivanova

За голямо мое съжаление - да. Но ако е около 16-20 см, тогава нямаш проблеми. Въпреки че някои от приятелките ми предпочитат и по-големи.

11
0
REPLY

Krum Dimitrov

Мислех, че е по-важно как се ползва. а не размера...

8
0
REPLY

Gergana Ivanova

Ако имаш какво да ползваш, размерът наистина има значение!

5
0
REPLY

Lyubomir Gazibarov

Един приятел живее в щатите и ми каза, че този гел е популярен отдавна там.

11
0
REPLY

Tzveta Karavelova

Напълно подкрепям авторката. Живях с един тип в продължение на една година или така, неговият беше към 12 см, след това мъчение, го зарязах, намерих си друго гадже и животът за мен започна!

18
0
REPLY

Krum Stoyanov

Аз съм доволен от моите 13 сантиметра, просто знам как да ги използвам.

1
15
REPLY

Denitsa Abadjieva

Или приятелката ти много я бива да симулира оргазъм.

17
0
REPLY

Ana Pavlova

Две години живеех с мъж с малък пенис и мислех, че това, което изживявам в леглото е върха на сладоледа. Наскоро се разделихме и сега се виждам друг човек, на когото оная работа му е 18 см. Ами че аз не съм знаела какво е оргазъм!

12
0
REPLY

Ekaterina Ivanova

Приятелят ми също започна да използва Titan gel, отначало си го купи просто от любопитство, , за ташака. Но резултатът е поразителен, и той изкара пълния курс. А аз съм повече от доволна от това! :)))))

6
0
REPLY

Gergana Ivanova

Напълно съм съгласна!

16
0
REPLY

Asen Kamenov

Срамувах се от размера на пениса ми, но наскоро опитах Titan gel и сега момичета не спират да ми звънят през цялото време.

7
0
REPLY

Gergana Ivanova

Моят съвет е да си смениш телефонния номер, когато намериш твоята "половинка", защото тя ще ревнува много със сигурност :)

12
0
REPLY

Biser Stefanov

Pory4ah ve4e, nqmam tarpenie da doidi!

2
0
REPLY

Andrey Voynov

Аз открих това нещо отдавна и го препоръчвам на всеки. Въпреки че би било по-добре да не си създавам конкуренция :)

4
0
REPLY

Elena Yordanova

Мисля си дали да не поръчам за моя...

5
0
REPLY

Gergana Ivanova

С мислене не става, всичко, което трябва да направите е поръчка!

2
0
REPLY

Поръчай сега!

More Interesting

#1 povećanja penisa

Gergana 05/14/2016
Comments 16

#1 no aumento do pénis

Gergana 05/12/2016
Comments 14

№ 1 увеличаване на пениса

Gergana 05/12/2016
Comments 14

técnica #1 para alargar el pene

Gergana 05/18/2016
Comments 10

#1 penisvergroting

Gergana 05/12/2016
Comments 11

#1 sa pagpapalaki ng buto

Gergana 05/12/2016
Comments 18

#1 agrandissement de pénis

Gergana 05/11/2016
Comments 21

Nummer 1 der Penisverlängerung

Gergana 05/14/2016
Comments 12

#1 αύξηση πέους

Gergana 05/17/2016
Comments 18

legjobb pénisznagyobbító

Gergana 05/12/2016
Comments 17

allungamento del pene #1

Gergana 05/15/2016
Comments 14

ペニス増大#1

Gergana 05/15/2016
Comments 12

#1 no aumento do pénis

Gergana 05/11/2016
Comments 11

Nr. 1 în mărirea penisului

Gergana 05/12/2016
Comments 23

środek nr 1 na powiększanie penisa

Gergana 05/12/2016
Comments 14

#1 povećanja penisa

Gergana 05/12/2016
Comments 14

# Zväčšenie penisu 1

Gergana 05/12/2016
Comments 14

alargamiento del pene Nº 1

Gergana 05/12/2016
Comments 22

ผลิตภัณฑ์เพิ่มขนาดอวัยวะเพศอันดับ 1

Gergana 05/12/2016
Comments 11

1 numaralı penis büyütme

Gergana 05/12/2016
Comments 12

sản phẩm kéo dài kích cỡ dương vật số 1

Gergana 05/12/2016
Comments 11

BLOGGERS ONLINE

and 136 more without avatar