Rose Blog

Hallo, beste lezers, ik heb er lang over nagedacht voordat ik deze post ging schrijven, wees alsjeblieft niet ongenadig tegen me. Ik begrijp dat velen mijn handelen vreemd vinden, maar ik hoop dat jullie begrijpen waarom ik het gedaan heb

Mijn man en ik zijn al 5 jaar gelukkig getrouwd. We hebben een fantastische relatie en een geweldig imtiem leven. Maar dit was niet altijd het geval. Ik hou echt van hem en kan me geen leven zonder hem voorstellen , maar 3 jaar geleden was zijn penis amper 10 cm. We waren heel gepassioneerd met elkaar, maar de seks was gewoonweg vreselijk.

Voor penis vergroting

Mijn man en ik lazen aanbevelingen online, bladerde door de Kama Sutra en bekeken een vast aantal forums, maar allemaal voor niets. De grootte deed er echt toe en ik kon hem zelfs niet in me voelen, orgasmes waren niets anders dan een droom. In 2 jaar van onze relatie had ik nog nooit een orgasme bereikt zonder toegevoegde stimulatie. Ik had meer voldoening uit masturbatie en stimulatie dan geslachtsgemeenschap. Mijn man begreep dat ik niet tevreden was en dit veroorzaakte onherstelbare schade aan zijn zelfvertrouwen. En dit alles omdat de lengte en dikte van zijn penis onvoldoende waren.

Mijn man en ik begonnen uit elkaar te groeien, de gevoelens werden minder intens. Hij bleef langer op werk en spendeerde veel tijd met zijn vrienden. Seks werd een marteling voor ons beide. Ik beleefde er geen enkel plezier aan, terwijl mijn man het opgaf met proberen en snel klaarkwam en ging slapen. Ik wist niet wat ik moest doen, ik wist zeker dat ons huwelijk in duigen viel en we op weg waren richting een scheiding.

Ik werd driftig, ik ontving geen genoegen in bed, ik begon mijn irritatie te uiten op andere mensen en dit uitte zich in de relaties met de familie, maar ook op werk. Collega’s ontweken me, bang van mijn reactie.

Ik begon vriendinnnen van me te vragen naar de lengte van hun partners apparaat. Alle antwoorden die ik kreeg waren verschillend, sommige hadden geluk, andere gingen vreemd om aan hun trekken te komen, weer anderen bleven gewoon liggen en doorstonden hun “13 cm van plezier”, of ze vertelde me gewoon niet dat ze vreemd gingen. In feite vielen antwoorden in 1 van die categoriën. Oftewel je lijd er onder en valt steeds dieper in de put, of geheimelijk slaap je met mannen met grote lullen, of je gaat scheiden.

Titan gel werkt

Ik begon al te overwegen om vreemd te gaan, maar voordat ik dat deed, vond ik een uitweg uit deze situatie. Samen met mijn lief begonnen we te ontdekken hoe we zijn piemel zouden kunnen vergroten. Eerst keken we naar een aantal opties voor penisvergrotingsoperaties, maar nadat we de prijzen hadden gezien, dachten we er nog eens over na en gooiden we het idee overboord. Oh, en ja, mijn lief zei dat een operatie niet het beste idee zou zijn want hij is bang dat er iets mis zou gaan met zijn lul. We gingen kijken voor andere opties en lazen gerelateerde forums, we probeerden verschillende manieren, maar allemaal voor niets.

Uit wanhoop vroeg ik een vriendin die gelukkig getrouwd is voor advies. Zij luisterde aandachtig naar mijn problemen en zorgen en ze zei dat ze een soortgelijk probleem had gehad met haar man. Ze had een oplossing gevonden na het lezen van een blog op het internet, geschreven door een meisje. Mijn vriendin fluisterde in mijn oor dat na het gebruik van dit spul door haar man, zijn lul enorm groeide en dat ze nu al opgewonden wordt als ze er aan denkt!

Ik lachte er eerst om, maar toen begon ik na te denken over deze oplossing… Toen ik thuis kwam ging ik online en zocht er informatie over. Er waren veel beoordelingen en aanbevelingen. Op dat moment was ik me er van bewust dat ik niet de enige was met zo’n probleem. En ik kan het geheim niet bewaren hoe ik mijn probleem oploste. Wij hadden het grote geluk om tegen een artikel over penisvrgroting aan te lopen – Titan gel

Ik nam meteen de beslissing en ik plaatste mijn bestelling, zelfs zonder mijn lief te vertellen. Bezorging was snel, na 2 dagen was ik de gelukkige bezitter van de gel. Het moeilijkste gedeelte was om mijn man te overtuigen het te proberen. Voor lange tijd weigerde hij, ongeacht wat ik probeerde, hij was bezorgd dat het de dingen alleen maar erger zouden maken. Maar na verloop van tijd voelde ik het verschil, zijn erectie werd sterker. Mijn man gebruikte deze gel maar 1 keer per dag en de resultaten kwamen snel.

Ik besloot om uit te vinden hoe deze gel werkt, en het blijkt dat dat redelijk simpel is. De ingrediënten in de gel bevatten speciale gistmiddelen, die geleidelijk en pijnloos, en het meest belangrijk – veilig, het weefsel in de penis uitrekt, samen met de deeltjes van de corpora cavernosa, daarbij neemt de lengte en de dikte toe. En dit alles word bereikt door middel van alleen maar natuurlijke ingrediënten. De natuurlijke groei verzekerd een onomkeerbaar resultaat.

Exact 1 maand later had zijn gereedschap de gewenste grootte bereikt, hij groeide tot 20 cm, wat meer dan genoeg voor me was. In aanvulling tot de maat, hield mijn man het ook langer vol in bed. Hij neukte echt heel goed en kwam alleen maar klaar als ik zo uitgeput was van al die orgasmes. Bovendien was zijn erectie keihard, en hij bleef staan voor wel 2-3 uur

Ons familieleven werd absoluut fantastisch. Al onze ruzies verdwenen, ik was kalm en in balans. Mijn man voelde zich zelfverzekerd, zijn zelfvertrouwen groeide met de dag sterker en als snel werd hij bevorderd op werk. En elke avond thuis bracht hij me in extase. Bedankt voor alles Titan gel!

Bestel Nu

Opmerkingen

Rianne Prummel

Bedankt voor het artikel, Ik ga dit zeker proberen.

12
0
REPLY

Marco Keuter

Doet de maat er echt toe voor meiden?

14
0
REPLY

Rose Geerts

Tot mijn grote spijt - ja. Maar als hij rond de 16-20 cm is, dan hoef je je geen zorgen te maken. Alhoewel sommige van mijn vriendinnen graag de voorkeur aan een langere geven.

11
0
REPLY

Wouter Lamberts

Ik dacht dat het belangrijker was hoe je hem gebruikt en niet de grootte…

8
0
REPLY

Rose Geerts

Als je iets wilt gebruiken, kan hij maar beter groot zijn!!

5
0
REPLY

Boaz Feldman

Een vriend van me die in Amerika woont vertelde me dat deze gel al veel langer word gebruikt daar.

11
0
REPLY

Linda Scholte Aalbes

Ik ben het volledig met de schrijver eens. Ik woonde een jaartje met een gozer samen, en zijn piemel was 12 cm, na deze kwelling heb ik hem verlaten, ik vond een andere kerel en toen begon het leven!

18
0
REPLY

Sander Helling

Ik ben tevreden met mijn 13 centimers, ik weet gewoon hoe ik die moet gebruiken.

1
15
REPLY

Tara Slagter Kiers

Of het is je meisje die zo goed in het faken van orgasmes is.

17
0
REPLY

Leonie Pluyter

Afgelopen 2 jaar heb ik met een jongen met een kleine penis samengewoond, en ik dacht dat wat ik in bed kreeg het beste was wat je kon krijgen. We zijn pas uit elkaar en nu ga ik met een andere jongen, wiens paal 18 cm is. Ik wist niet wat orgasmes waren joh!

12
0
REPLY

Trijnie Schirru

Mijn vriend begon ook Titan gel te gebruiken, in het begin had hij het gekocht om gewoon eens te proberen, gewoon voor de leut. Maar de resultaten waren schokkend, en hij heeft de gehele kuur ondergaan. Ik ben er meer dan tevreden mee

6
0
REPLY

Rose Geerts

Volledig mee eens!

16
0
REPLY

Frank Kraats van Der

Ik schaamde me voor de lengte van mijn penis, maar recentelijk probeerde ik zelf Titan gel en nu bellen de meiden me constant.

7
0
REPLY

Rose Geerts

Mijn advies is om je telefoonnummer te veranderen als je “de ware” hebt gevonden, want ze zal zeker jaloers zijn :)

12
0
REPLY

Rob Tummers

Ik heb al besteld, kan niet wachten tot het pakketje wordt geleverd!

2
0
REPLY

Maarten de Boer

Ik ontdekte dit spul lang geleden en beveelde het aan iedereen aan. Alhoewel ik misschien beter af ben met minder concurrentie :)

4
0
REPLY

Natasja Buter

Ik zit er over te denken om er 1 te bestellen voor mijn man…

5
0
REPLY

Rose Geerts

Je moet niet denken, maar je moet gewoon bestellen!

2
0
REPLY

Bestel Nu

More Interesting

#1 povećanja penisa

Rose 05/14/2016
Comments 16

#1 no aumento do pénis

Rose 05/12/2016
Comments 14

№ 1 увеличаване на пениса

Rose 05/12/2016
Comments 14

técnica #1 para alargar el pene

Rose 05/18/2016
Comments 10

#1 penisvergroting

Rose 05/12/2016
Comments 11

#1 sa pagpapalaki ng buto

Rose 05/12/2016
Comments 18

#1 agrandissement de pénis

Rose 05/11/2016
Comments 21

Nummer 1 der Penisverlängerung

Rose 05/14/2016
Comments 12

#1 αύξηση πέους

Rose 05/17/2016
Comments 18

legjobb pénisznagyobbító

Rose 05/12/2016
Comments 17

allungamento del pene #1

Rose 05/15/2016
Comments 14

ペニス増大#1

Rose 05/15/2016
Comments 12

#1 no aumento do pénis

Rose 05/11/2016
Comments 11

Nr. 1 în mărirea penisului

Rose 05/12/2016
Comments 23

środek nr 1 na powiększanie penisa

Rose 05/12/2016
Comments 14

#1 povećanja penisa

Rose 05/12/2016
Comments 14

# Zväčšenie penisu 1

Rose 05/12/2016
Comments 14

alargamiento del pene Nº 1

Rose 05/12/2016
Comments 22

ผลิตภัณฑ์เพิ่มขนาดอวัยวะเพศอันดับ 1

Rose 05/12/2016
Comments 11

1 numaralı penis büyütme

Rose 05/12/2016
Comments 12

sản phẩm kéo dài kích cỡ dương vật số 1

Rose 05/12/2016
Comments 11

BLOGGERS ONLINE

and 136 more without avatar