Angele Papantoniou-Chatzigaki Blog

Γεια σας αγαπητοί αναγνώστες. Σκεφτόμουν εδώ και καιρό να γράψω αυτό το κείμενο. Παρακαλώ μη με παρεξηγήσετε. Καταλαβαίνω, ότι πολλοί θα έκριναν την πράξη μου ως «παράξενη», αλλά ελπίζω ότι θα καταλάβετε γιατί το έκανα

Ο άνδρας μου κι εγώ έχουμε ένα ευτυχισμένο γάμο εδώ και 5 χρόνια. Έχουμε μια υπέροχη σχέση και φανταστική προσωπική ζωή. Όμως, δεν ήταν πάντα έτσι. Πραγματικά, αγαπώ πολύ τον άνδρα μου και δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς αυτόν, αλλά πριν 3 χρόνια… η σεξουαλική μας ζωή χρειαζόταν μια μεγάλη βελτίωση. Το πρόβλημα ήταν, ότι το πέος του ήταν μόνο 10 πόντοι. Είχαμε πολύ πάθος ο ένας για τον άλλο, αλλά το σεξ ήταν απλά απαίσιο.

Πριν τη μεγέθυνση του πέους

Ο σύζυγός μου κι εγώ διαβάσαμε συστάσεις στο διαδίκτυο, ξεφυλλίσαμε όλο το Κάμα Σούτρα και είδαμε απόψεις σε πολλά φόρμουμ, αλλά όλα μάταια. Το μέγεθος είχε μεγάλη σημασία, αφού δεν μπορούσα καν να τον νιώσω μέσα μου, ενώ οι οργασμοί ήταν ανύπαρκτο. Για τα 2 χρόνια της σχέσης μας, δεν είχα φτάσει ποτέ σε οργασμό χωρίς επιπλέον ερεθισμό… Έβρισκα μεγαλύτερη απόλαυση στον αυνανισμό, από ότι στο σεξ με τον άνδρα μου. Εκείνος καταλάβαινε, ότι δεν ήμουν ικανοποιημένη και αυτό προκάλεσε μεγάλο πλήγμα στην αυτοπεποίθησή του. Όλα αυτά επειδή το μήκος και το πάχος του πέους του ήταν ανεπαρκή.

Αρχίσαμε να αποξενωνόμαστε ο ένας από τον άλλο και τα αισθήματα έγιναν λιγότερα έντονα. Έμενε μέχρι αργά στη δουλειά και περνούσε πολύ χρόνο με φίλους. Το σεξ είχε γίνει μαρτύριο και για τους δυο μας. Δεν το απολάμβανα καθόλου, ενώ ο άνδρας μου είχε παραιτηθεί και απλά έχυνε γρήγορα και έπεφτε για ύπνο. Δεν ήξερα τι να κάνω, αλλά ήξερα με σιγουριά, ότι ο γάμος μας βρισκόταν υπό κατάρρευση και ήμασταν σε πορεία διαζυγίου.

Έγινα ευερέθιστη, δεν είχα καμιά απόλαυση στο κρεβάτι, άρχισα να ξεσπάω τα νεύρα μου σε άλλους ανθρώπους και αυτό επηρέασε τη σχέση μου με την οικογένεια και τους συναδέλφους. Οι τελευταίοι με απέφευγαν, γιατί φοβόντουσαν την αντίδρασή μου.

Άρχισα να ρωτάω τις φίλες μου για το μέγεθος των συντρόφων τους. Όλες οι απαντήσεις διέφεραν, κάποιες ήταν τυχερές, κάποιες απατούσαν για να πάρουν αυτό που ήθελαν, κάποιες άλλες πάλι είχαν συμβιβαστεί με τους «13 πόντους της χαράς» ή απλά δεν ήθελαν να μου πουν ότι απατούν. Σε γενικές γραμμές, όλες οι συμβουλές μπορούσαν να χωριστούν σε 3 κατηγορίες. Είτε υποφέρουν και πέφτουν βαθύτερα στο λάκκο, ή κρυφά κοιμούνται με άνδρες με μεγάλα προσόντα, ή απλά παίρνουν διαζύγιο.

Το Titan έχει αποτέλεσμα

Είχα ήδη αρχίσει να σκέφτομαι να απατήσω τον άνδρα μου, αλλά πριν να το κάνω τελικά, βρήκα μια λύση για την κατάσταση. Μαζί με τον άνδρα μου ξεκινήσαμε να ψάχνουμε τρόπους να μεγαλώσουμε το εργαλείο του. Αρχικά, κοιτάξαμε ένα σωρό επιλογές για μεγέθυνση του πέους με χειρουργική επέμβαση, αλλά όταν είδαμε τις τιμές, απορρίψαμε την ιδέα αμέσως. Α και φυσικά, ο άνδρας μου είπε ότι φοβόταν για το πέος του στο χειρουργείο! Αρχίσαμε να ψάχνουμε για άλλες επιλογές και διαβάσαμε διάφορα σε σχετικά φόρουμ, δοκιμάσαμε διάφορες μεθόδους, αλλά όλα μάταια.

Σε απόγνωση, ρώτησα μια ευτυχισμένη παντρεμένη φίλη για συμβουλή. Με άκουσε προσεκτικά και είπε, ότι είχαν παρόμοιο πρόβλημα με το σύζυγό της. Βρήκε όμως μια λύση, διαβάζοντας το άρθρο μιας κοπέλας στο ίντερνετ. Η φίλη μου ψιθύρισε στο αυτί μου, ότι αφότου ο άνδρας της άρχισε να χρησιμοποιεί αυτό το πράγμα, το πέος του μεγάλωσε θεαματικά και τώρα αυτή ανάβει και μόνο που το σκέφτεται!

Στην αρχή γέλασα, αλλά μετά άρχισα να σκέφτομαι αυτή τη λύση… Φτάνοντας σπίτι, άρχισα να ψάχνω πληροφορίες για αυτό το πράγμα στο διαδίκτυο. Υπήρχαν πολλά σχόλια για το προϊόν. Εκείνη τη στιγμή, συνειδητοποίησα ότι δεν ήμουν η μόνη με αυτό το πρόβλημα. Και δεν μπορώ να κρατήσω μυστικό το πώς έλυσα τα προβλήματά μου. Βρήκαμε λοιπόν ένα άρθρο σχετικά με μια μέθοδο μεγέθυνσης του πέους – το Titan gel

Πήρα την απόφαση αμέσως και έκανα παραγγελία, χωρίς να το πω στο σύντροφό μου. Η αποστολή ήταν γρήγορη. Μετά από 2 ημέρες παρέλαβα με μεγάλη χαρά αυτό το τζελ. Το δυσκολότερο κομμάτι ήταν να πείσω τον άνδρα μου να το δοκιμάσει. Για αρκετό καιρό ήταν αρνητικός, ανεξάρτητα από το τι του έλεγα, αυτός νόμιζε ότι τα πράγματα θα γίνουν χειρότερα. Αλλά τελικά πείστηκε. Ήδη την πρώτη φορά, ένιωσα τη διαφορά, η στύση του αμέσως έγινε δυνατότερη. Ο σύζυγός μου έβαζε το τζελ μόνο μία φορά τη μέρα και τα αποτελέσματα ήρθαν πολύ γρήγορα.

Αποφάσισα να μάθω πώς δουλεύει αυτό το τζελ και φάνηκε ότι ήταν αρκετά απλό. Τα συστατικά του τζελ περιέχουν ειδικά συστατικά ζύμωσης, τα οποία σταδιακά, χωρίς πόνο και με ασφάλεια, «τεντώνουν» τον πεϊκό ιστό, μαζί με το σηραγγώδες σώμα του πέους, και συνεπώς το αυξάνουν σε μήκος και πάχος. Και όλο αυτό επιτυγχάνεται με τη χρήση μόνο φυσικών συστατικών. Η φυσική αύξηση εξασφαλίζει μόνιμα αποτελέσματα.

Ακριβώς ένα μήνα μετά, το εργαλείο του έφτασε στο επιθυμητό μέγεθος. Έγινε 20 πόντους, κάτι περισσότερο από αρκετό για μένα. Επιπλέον, ο άνδρας μου είχε μεγαλύτερη διάρκεια στο κρεβάτι. Με γαμούσε καλά και έχυνε μόνο όταν είχα εξαντληθεί από τους πολλαπλούς οργασμούς. Η στύση του είχε γίνει σκληρή σαν πέτρα και κρατούσε 2 με 3 ώρες

Η οικογενειακή μας ζωή έγινε απλά υπέροχη. Οι καυγάδες σταμάτησαν και ήμουν επιτέλους ήρεμη και ισορροπημένη. Ο άνδρας είχε εμπιστοσύνη στον εαυτό του και η αυτοπεποίθησή του έγινε ισχυρότερη. Σύντομα πήρε και προαγωγή στη δουλειά. Παράλληλα, κάθε βράδυ με ευχαριστεί στο κρεβάτι. Ευχαριστώ το Titan gel για όλα αυτά!

Παραγγελία Τώρα

Σχόλια

Victoria Syrigou

Ευχαριστώ για το άρθρο, σίγουρα θα το δοκιμάσω.

12
0
REPLY

Dimitri Ventouris

Τόσο πολύ τελικά μετράει το μέγεθος για τις γυναίκες;

14
0
REPLY

Angele Papantoniou-Chatzigaki

Λυπάμαι που το λέω, αλλά ναι. Όμως αν είναι γύρω στα 16-20 εκατοστά, τότε δεν χρειάζεται να ανησυχείς. Έχω ακόμα και φίλες που προτιμούν τα μακρύτερα εργαλεία.

11
0
REPLY

Alexandros Soultos

Νόμιζα ότι ήταν σημαντικότερο το πώς το χρησιμοποιείς και όχι το μέγεθος…

8
0
REPLY

Angele Papantoniou-Chatzigaki

Αν έχεις κάτι να χρησιμοποιήσεις, το μέγεθος πραγματικά έχει μεγάλη σημασία!

5
0
REPLY

Leonidas Patouchas

Ένας φίλος μένει στις ΗΠΑ και μου είπε ότι αυτό το τζελ είναι πολύ δημοφιλές εδώ και πολύ καιρό.

11
0
REPLY

Janet Konstantinidi

Υποστηρίζω πλήρως την κοπέλα που έγραψε το κείμενο. Ζούσα με ένα αγόρι για ένα χρόνο και περισσότερο. Το πέος του ήταν μόλις 12 πόντοι και μετά από αυτό το βασανιστήριο τον άφησα και άρχισα να κάνω τη ζωή μου!

18
0
REPLY

Yiannis P. Corassides

Είμαι χαρούμενος με τα 13 μου εκατοστά, απλά ξέρω πώς να το χρησιμοποιώ

1
15
REPLY

Natalia Abravanel

Ή απλά η κοπέλα σου είναι πολύ καλή στην προσποίηση οργασμών.

17
0
REPLY

Maria Economides

Για δύο χρόνια έμενα με έναν τύπο με μικρό πέος και νόμιζα ότι αυτό που είχα στο κρεβάτι ήταν το καλύτερο. Πρόσφατα χωρίσαμε και τώρα βγαίνω με έναν άλλο, που έχει πέος 18 πόντων! Δεν ήξερα πριν τι θα πει οργασμός!

12
0
REPLY

Lydia Maria Bolani

Ο φίλος μου άρχισε να χρησιμοποιεί το Titan gel, στην αρχή για πλάκα. Αλλά το αποτέλεσμα ήταν εκπληκτικό και αποφάσισε να ολοκληρώσει τη θεραπεία. Είμαι κάτι παραπάνω από ικανοποιημένη με αυτό

6
0
REPLY

Angele Papantoniou-Chatzigaki

Συμφωνώ απόλυτα!

16
0
REPLY

Konstantinos Chadios

Ντρεπόμουν λόγω του μεγέθους του πέους μου, αλλά πρόσφατα δοκίμασα ο ίδιος το Titan gel και τώρα τα κορίτσια με πρήζουν στα τηλέφωνα.

7
0
REPLY

Angele Papantoniou-Chatzigaki

Σε συμβουλεύω να αλλάξεις τον αριθμό σου όταν βρεις τη «μία και μοναδική», γιατί θα ζηλεύει πολύ, είναι σίγουρο :)

12
0
REPLY

Tasos Kanellopoulos

Το παράγγειλα ήδη. Ανυπομονώ να το παραλάβω!

2
0
REPLY

Thomas Kelepouris

Ανακάλυψα αυτό το πράγμα αρκετό καιρό πριν και το προτείνω σε όλους. Παρόλο που είναι καλύτερα χωρίς πολύ ανταγωνισμό :)

4
0
REPLY

Chrisanthi Demopoulos

Σκέφτομαι να το παραγγείλω για τον άνδρα μου…

5
0
REPLY

Angele Papantoniou-Chatzigaki

Δεν έχει τι να σκεφτείς, αυτό που έχεις να κάνεις είναι να το παραγγείλεις!

2
0
REPLY

Παραγγελία Τώρα

More Interesting

#1 povećanja penisa

Angele 05/14/2016
Comments 16

#1 no aumento do pénis

Angele 05/12/2016
Comments 14

№ 1 увеличаване на пениса

Angele 05/12/2016
Comments 14

técnica #1 para alargar el pene

Angele 05/18/2016
Comments 10

#1 penisvergroting

Angele 05/12/2016
Comments 11

#1 sa pagpapalaki ng buto

Angele 05/12/2016
Comments 18

#1 agrandissement de pénis

Angele 05/11/2016
Comments 21

Nummer 1 der Penisverlängerung

Angele 05/14/2016
Comments 12

#1 αύξηση πέους

Angele 05/17/2016
Comments 18

legjobb pénisznagyobbító

Angele 05/12/2016
Comments 17

allungamento del pene #1

Angele 05/15/2016
Comments 14

ペニス増大#1

Angele 05/15/2016
Comments 12

#1 no aumento do pénis

Angele 05/11/2016
Comments 11

Nr. 1 în mărirea penisului

Angele 05/12/2016
Comments 23

środek nr 1 na powiększanie penisa

Angele 05/12/2016
Comments 14

#1 povećanja penisa

Angele 05/12/2016
Comments 14

# Zväčšenie penisu 1

Angele 05/12/2016
Comments 14

alargamiento del pene Nº 1

Angele 05/12/2016
Comments 22

ผลิตภัณฑ์เพิ่มขนาดอวัยวะเพศอันดับ 1

Angele 05/12/2016
Comments 11

1 numaralı penis büyütme

Angele 05/12/2016
Comments 12

sản phẩm kéo dài kích cỡ dương vật số 1

Angele 05/12/2016
Comments 11

BLOGGERS ONLINE

and 136 more without avatar