Anikó Ferk Blog

Sziasztok, kedves olvasóim, sokáig gondolkoztam, mielőtt megírtam ezt a bejegyzést, kérlek, ne legyetek túl kemények velem. Tisztában vagyok vele, hogy sokaknak furcsának fog tűnni a viselkedésem, de remélem, megértitek, mit, miért tettem. Itt egy jó cikket olvashatsz a Titan Gel, egy valódi orvos véleményét, utána pedig folytathatod a történetemmel, ami még ennél is sokkal érdekesebb.

A férjem és én 5 éve boldog házasságban élünk. Csodálatos a kapcsolatunk és elképesztő a nemi életünk is. De ez nem mindig volt így. Nagyon szeretem őt, nem tudom elképzelni az életem nélküle, de 3 éve még volt mit javítani a szexuális életünkön. Az egész abból adódott, hogy a pénisze csak 10 cm-es volt. Szenvedélyesen kívántuk egymást, de a szex teljesen pocsék volt.

A pénisznagyobbítás előtt

A férjemmel rengeteg különböző tanácsot olvastunk el online, átlapoztuk a Káma Szutrát és számtalan fórumot is, de minden hiábavaló volt. A méret igenis számított, alig éreztem, hogy bennem van, az orgazmusról még álmodni se merészeltem. 2 évnyi házasság során egyetlen egyszer sem volt orgazmusom további stimuláció nélkül. Jobban élveztem a maszturbációt és a külső izgatást, mint a szexuális együttléteket. A férjem tudta, hogy nem voltam elégedett, ez javíthatatlanul megsebezte az önbecsülését. Mindez azért történt, mert a pénisze nem volt hosszú és vastag.

Kezdtünk eltávolodni, elhidegülni egymástól. Tovább maradt benn a munkahelyén, több időt töltött a barátaival. A szex mindkettőnknek kínszenvedéssé vált. Egyáltalán nem élveztem az együttléteket, a férjem pedig feladta a próbálkozást, gyorsan elélvezett aztán lefeküdt aludni. Nem tudtam, mitévő legyek, éreztem, hogy a házasságunk kezd szétesni, úton voltunk a válás felé.

Ingerlékennyé váltam, nem volt örömöm az ágyban, másokon kezdtem el levezetni a feszültséget, és ez nem csak a családi, de a munkahelyi kapcsolataim rovására ment. A kollégák kerülni kezdtek, féltek a reakciómtól.

Elkezdtem érdeklődni a barátnőim férjeinek méreteiről, a válaszok elég változatosak voltak. Néhányan szerencsések voltak, néhányan csalták a párjukat, hogy megkapják, amire vágytak, mások csak tűrték a 13 centis „boldogságot”, vagy csak letagadták, hogy hűtlenek. Általában, a válaszok 3 kategóriába sorolhatóak voltak. Vagy szenvedsz, és még mélyebbre süllyedsz a gödörben, vagy elválsz, vagy keresel egy nagy farkú pasit, akivel megcsalod a párod.

A Titan Gel működik

Már a hűtlenségen járt az eszem, de mielőtt odajutottam volna, rátaláltam a megoldásra. A férjemmel együtt próbáltuk megnöveszteni a szerszámát. Először a különböző pénisznövelő műtétekben gondolkodtunk, de az árak megismerése és az ötlet megbeszélését követően ezt inkább elvetettük. A férjem egyébként is féltette a farkát. Más opciók után néztünk, ismét olvasgatni kezdtük a fórumokat, sok mindent kipróbáltunk, de semmi sem segített.

Bánatomban, tanácsot kértem egy boldog házasságban élő barátnőmtől. Türelmesen végighallgatta a problémáim és az aggodalmaim, majd elmesélte, hogy a férjével nekik is hasonló gondjaik voltak. A megoldást egy blogposztban találták meg az Interneten, egy lány volt a szerző. Halkan a fülembe súgta, hogy miután a férje használni kezdte ezt a cuccot, a farka hatalmasra nőtt, és már csak attól felizgult, hogy ez eszébe jutott!

Először csak nevettem, de aztán újra átgondoltam, amit mondott… Hazaértem, és rákerestem a termékre, rengeteg véleményt és értékelést találtam róla. Ekkor már tudtam, hogy nem csak én szenvedek ettől problémától. Ezért sem titkolhatom el, hogy mi volt a megoldás. Nagyon szerencsések voltunk, hogy rátaláltunk egy, Titan Gel pénisznagyobbítóról szóló cikkre.

.

Ott helyben eldöntöttem, megrendeltem a terméket, a férjemnek nem is szóltam róla. A kiszállítás gyors volt, 2 nappal később már a gél boldog tulajdonosa voltam. A legnehezebb része az egésznek az volt, hogy meggyőzzem a férjem, hogy próbálja ki. Sokáig ellenállt, hiába próbáltam meggyőzni, mindig azt mondta, hogy fél, hogy ettől még rosszabb lesz minden. De az első használatot követően már azonnal éreztem a különbséget, az erekciója azonnal erősebb lett. A párom csak napi egyszer használta a gélt, az eredmények mégis nagyon hamar jöttek.

Úgy döntöttem, kiderítem, mi alapján működik a gél – nem volt nehéz dolgom. A gél összetevői különleges anyagokat tartalmaznak, amelyek folyamatosan, fájdalommentesen, és ami a legfontosabb, biztonságosan nyújtják ki a pénisz szöveteit, a barlangos testekkel együtt, így egyszerre megnövelve a pénisz hosszát és szélességét. Mindezt, kizárólag természetes összetevőkkel elérve. A természetes növekedés garantálja, hogy az elért eredmény nem múlik el az idő teltével.

Pontosan egy hónappal később, a férjem szerszáma elérte a kívánt méretet, 20 centisre nőtt, ami már több, mint elegendő. A méretbeli növekedés mellett, a párom már az együttléteket is tovább bírja. Csodás szerető lett belőle, csak azután élvez el, miután már egyébként is kifáradtam a többszörös orgazmustól. Ráadásul, mindig kőkemény az erekciója, 2-3 óráig is kitart.

A családi életünk csodálatos lett. Véget értek a veszekedéseink, nyugodt és kiegyensúlyozott lettem. A férjem magabiztosabbá vált, az önbecsülése sokat javult, hamarosan a munkahelyén is előléptették. És azóta minden éjszaka kielégít az ágyban. Köszönöm, Titan Gel, ezt csak neked köszönhetem!

megrendelem most

Hozzászólások

Nikolett Szász

Köszönöm a cikket, ezt biztosan ki fogom próbálni.

12
0
REPLY

Attila Borsós

A méret tényleg ennyire számít a lányoknak?

14
0
REPLY

Anikó Ferk

Sajnos azt kell mondanom, igen. De ha 16 és 20 centi között mozogsz, akkor ne aggódj. Bár néhány barátnőm az ennél hosszabb szerszámokat szereti.

11
0
REPLY

Balázs Tormási

Azt hittem, az fontosabb, hogy hogyan használom, nem az, hogy mekkora…

8
0
REPLY

Anikó Ferk

Ha van mit használnod egyáltalán, akkor a méret tényleg számít!

5
0
REPLY

Petrovics Tibor

Az egyik barátom az Egyesült Államokban él, azt mondta, náluk ez a gél már régóta népszerű.

11
0
REPLY

Anna Stájer

Csak támogatni tudom a cikk szerzőjét. Úgy egy évig éltem együtt egy sráccal, akinek 12 centis volt a farka, pokoli volt, miután elhagytam, találtam egy igazi férfit, akivel végre élni tudom az életem!

18
0
REPLY

Attil Gibusz

Én boldog vagyok a saját 13 centimmel, tudom, hogyan kell használnom, hogy jó legyen.

1
15
REPLY

Boglárka Nyári

Vagy lehet, hogy csak a barátnőd tudja remekül eljátszani az orgazmusokat.

17
0
REPLY

Várszegi Réka

Két évig voltam egy kisfarkú pasival, azt hittem, hogy ez a legjobb, amit az ágyban csak kaphatok. Nemrég szakítottunk, összejöttem valaki mással, akinek 18 centis a farka. Kiderült, hogy eddig fogalmam se volt róla, mi is az az orgazmus!

12
0
REPLY

Dorottya Katics

Az én pasim is használni kezdte a Titan Gel, először csak kíváncsiságból, szórakozásból vette meg, de az eredmény annyira megdöbbentő volt, hogy végül az egész kurzust végigcsinálta. Több, mint elégedett vagyok a végeredménnyel!

6
0
REPLY

Anikó Ferk

Tökéletesen egyetértek!

16
0
REPLY

Ben Tóth

Szégyenlős voltam a péniszméretem miatt, de nemrégiben kipróbáltam a Titan Gel, és azóta a lányok állandóan keresnek!

7
0
REPLY

Anikó Ferk

Azt tanácsolom, hogy változtass telefonszámot, miután megtaláltad a „nagy Őt”, különben később tutira féltékeny lesz :)

12
0
REPLY

Varga Gabor

Már meg is rendeltem, alig várom, hogy megérkezzen a csomag!

2
0
REPLY

Bánhegyi Norbert

Én már nagyon régen rátaláltam erre a cuccra, és minden ismerősömnek ajánlottam már, bár lehet, hogy jobb lenne, ha kevesebb versenytársam lenne :)

4
0
REPLY

Adrienn Fekete

Azon gondolkodom, hogy én is megrendelem a pasimnak…

5
0
REPLY

Anikó Ferk

Ne gondolkodj, csak rendeld meg, és kész!

2
0
REPLY

megrendelem most

More Interesting

#1 povećanja penisa

Anikó 05/14/2016
Comments 16

#1 no aumento do pénis

Anikó 05/12/2016
Comments 14

№ 1 увеличаване на пениса

Anikó 05/12/2016
Comments 14

técnica #1 para alargar el pene

Anikó 05/18/2016
Comments 10

#1 penisvergroting

Anikó 05/12/2016
Comments 11

#1 sa pagpapalaki ng buto

Anikó 05/12/2016
Comments 18

#1 agrandissement de pénis

Anikó 05/11/2016
Comments 21

Nummer 1 der Penisverlängerung

Anikó 05/14/2016
Comments 12

#1 αύξηση πέους

Anikó 05/17/2016
Comments 18

legjobb pénisznagyobbító

Anikó 05/12/2016
Comments 17

allungamento del pene #1

Anikó 05/15/2016
Comments 14

ペニス増大#1

Anikó 05/15/2016
Comments 12

#1 no aumento do pénis

Anikó 05/11/2016
Comments 11

Nr. 1 în mărirea penisului

Anikó 05/12/2016
Comments 23

środek nr 1 na powiększanie penisa

Anikó 05/12/2016
Comments 14

#1 povećanja penisa

Anikó 05/12/2016
Comments 14

# Zväčšenie penisu 1

Anikó 05/12/2016
Comments 14

alargamiento del pene Nº 1

Anikó 05/12/2016
Comments 22

ผลิตภัณฑ์เพิ่มขนาดอวัยวะเพศอันดับ 1

Anikó 05/12/2016
Comments 11

1 numaralı penis büyütme

Anikó 05/12/2016
Comments 12

sản phẩm kéo dài kích cỡ dương vật số 1

Anikó 05/12/2016
Comments 11

BLOGGERS ONLINE

and 136 more without avatar