Emese Chelaru Blog

Salutare, dragi cititori, m-am gândit mult înainte să scriu acest articol, vă rog să nu mă judecați prea aspru. Înțeleg că mulți consideră că această acțiune a mea e ciudată, dar sper să înțelegeți de ce am făcut-o.

Eu și soțul meu suntem căsătoriți și fericiți de 5 ani. Avem o relație minunată și o viață intimă fabuloasă. Dar lucrurile nu au stat mereu așa. Îl iubesc cu adevărat și nu mi-aș putea închipui viața fără el, dar acum 3 ani, în viața noastră intimă exista mult loc pentru îmbunătățiri. Totul din cauză că penisul lui măsura abia 10 cm. Exista foarte multă pasiune între noi, dar sexul era pur și simplu groaznic.

Înainte de mărirea penisului

Eu și soțul meu am citit recomandări online, am încercat Kama Sutra și am cercetat un număr mare de forumuri, dar totul a fost în zadar. Dimensiunea chiar conta și nici măcar nu îl puteam simți în mine, orgasmele erau doar un vis. În cei doi ani ai relației noastre, nu am ajuns niciodată la orgasm fără stimulare suplimentară. Obțineam mai multă satisfacție de la masturbare și stimulare decât de la actul sexual în sine. Soțul meu a înțeles că nu eram satisfăcută și asta i-a adus daune ireparabile stimei de sine. Și toate acestea doar din cauză că lungimea și grosimea penisului său erau insuficiente.

Eu și soțul meu am început să ne îndepărtăm, sentimentele au devenit mai puțin intense. Stătea tot mai mult la muncă și petrecea foarte mult timp cu prietenii. Sexul devenise o tortură pentru amândoi. Nu îmi plăcea deloc, în timp ce soțul meu a renunțat să mai încerce, se termina rapid și se punea la somn. Nu mai știam ce să fac, știam sigur că se va destrăma căsnicia noastră și vom ajunge să divorțăm.

Am devenit irascibilă, nu mai primeam plăcere în pat, am început să-mi descarc iritarea pe alți oameni și asta mi-a afectat relațiile cu familia, dar și la muncă. Toți colegii mă evitau, fiindu-le frică de reacția mea.

Am început să le întreb pe mai multe prietene de-ale mele despre dimensiunea tovarășilor soților lor. Toate răspunsurile pe care le-am primit au fost foarte diferite, unele erau norocoase, altele îi înșelau pentru a primi ce aveau nevoie, altele pur și simplu stăteau și îndurau cei „13 cm de bucurie” sau pur și simplu nu recunoșteau în fața mea că înșelau. În general, toate sfaturile primite puteau fi încadrate în 3 categorii. Fie suferi și te adâncești și mai mult în groapă, fie te culci în secret cu bărbați cu scule mari, fie pur și simplu divorțezi.

Titan gel funcționează

Deja începeam să mă gândesc la înșelat, dar înainte să fac asta, am găsit o modalitate de a ieși din această situație. Împreună cu iubi, am început să explorăm modalități de a-i mări bucățica. La început ne-am uitat la o mulțime de operații pentru mărirea penisului, dar văzând prețul, ne-am gândit de două ori și am renunțat la idee. O, da, iubi a mai spus și că operația nu este cea mai bună idee, pentru că se teme pentru cocoșul său. Am început să căutăm alte opțiuni și am citit forumuri pe această temă, am încercat multe modalități diferite, dar totul a fost în zadar.

Disperată, i-am cerut sfatul unei prietene care era căsătorită de mult timp și fericită. Ea a ascultat cu atenție problemele și grijile mele și a spus că și ea a trecut printr-o problemă similară cu soțul ei. A găsit soluția după ce a citit un articol de blog pe internet, scris de o fată. Prietena mea mi-a șoptit la ureche că, după ce soțul ei a început să folosească acest produs, scula lui a crescut enorm și acum se excită numai când se gândește la ea!

Am râs la început, dar apoi am început să mă gândesc la această soluție… Sosind acasă, am intrat pe internet și am căutat informații despre ea. Erau o grămadă de recenzii și recomandări. În acel moment, am știut că nu eram singura care avea o asemenea problemă. Și nu pot ține secretul despre cum mi-am rezolvat problemele. Am avut marele noroc să dau peste un articol despre o metodă pentru mărirea penisului - Titan gel.

M-am decis imediat și am plasat comanda, fără măcar să-i spun lui iubi. Livrarea a fost foarte rapidă, după doar 2 zile eram fericita posesoare a acestui gel. Cea mai dificilă parte a fost să-l conving pe soțul meu să-l încerce. A refuzat mult timp, indiferent ce încercam, era îngrijorat că va înrăutăți lucrurile. Dar după prima dată, am simțit diferența, erecția lui a devenit imediat mai puternică. Soțul meu a folosit gelul doar o dată pe zi, iar rezultatele au apărut foarte rapid.

Am decis să aflu cum funcționează acest gel și s-a dovedit că e ceva foarte simplu. Ingredientele din acest gel includ fermenți speciali, care, treptat, fără durere și, cel mai important – perfect sigur – întind țesutul penisului, împreună cu celulele din corpora cavernosa, prin urmare, mărindu-l atât în lungime, cât și în grosime. Și toate acestea sunt obținute doar prin folosirea unor ingrediente naturale. Creșterea naturală asigură rezultate ireversibile.

Exact după o lună, scula lui a ajuns la dimensiunea dorită, a crescut până la 20 cm, ceea ce era mai mult decât suficient pentru mine. Pe lângă dimensiune, soțul meu putea rezista mult mai mult în pat. A devenit un adevărat armăsar și se termina doar după ce eu eram epuizată de toate aceste orgasme multiple. Mai mult, erecția lui era tare ca piatra și dura 2-3 ore.

Viața noastră de familie a devenit pur și simplu minunată. Toate certurile noastre s-au sfârșit, eram calmă și echilibrată. Soțul meu avea din nou încredere în el, stima de sine a crescut și mai mult și în scurt timp a fost promovat la muncă. Iar în fiecare noapte, acasă, mă satisfăcea în pat. Mulțumesc, Titan gel pentru toate astea!

Comandă Acum

Comentarii

Amalia Dragan

Mulțumesc pentru articol, cu siguranță voi încerca acest lucru.

12
0
REPLY

Nicolae Tomescu

Dimensiunea chiar contează atât de mult pentru fete?

14
0
REPLY

Emese Chelaru

Spre marele meu regret – da. Dar dacă e în jur de 16-20 cm, nu ai de ce să-ți fac griji. Deși unele dintre prietenele mele preferă scule mai lungi.

11
0
REPLY

Bogdan Anghel

Am crezut că e mai important cum o folosești, nu dimensiunea…

8
0
REPLY

Emese Chelaru

Dacă ai ceva ce folosi, dimensiunea chiar contează!

5
0
REPLY

Sami Herbei

Un prieten de-al meu locuiește în Statele Unite și mi-a spus că acest gel este foarte popular acolo de mult timp.

11
0
REPLY

Emese Chelaru

Sunt perfect de acord cu autoarea. Am stat cu un băiat timp de aproximativ un an și tovarășul lui avea doar 12 cm, după acest chin l-am părăsit, am găsit alt tip și viața a început pentru mine!

18
0
REPLY

Andrei-daniel Oprea

Sunt mulțumit de cei 13 cm ai mei, pur și simplu știu cum să-i folosesc.

1
15
REPLY

Andreea Ionita

Sau iubita ta e foarte bună la a simula orgasmele.

17
0
REPLY

Daniela Truica

Timp de doi ani am stat cu un bărbat care avea un penis mic și credeam că ceea ce primesc în pat e tot ce poate fi mai bun. Ne-am despărțit recent și acum ies cu un alt tip, a cărui sculă e de 18 cm. Nici măcar nu am știut ce înseamnă un orgasm până acum!

12
0
REPLY

Iris Schmak

Și iubitul meu a început să folosească Titan Gel, inițial l-a cumpărat doar ca să-l încerce, de distracție. Dar rezultatul a fost uimitor, iar apoi a urmat cursul complet. Sunt mai mult decât mulțumită de asta.

6
0
REPLY

Emese Chelaru

Sunt perfect de acord!

16
0
REPLY

Bogdan Betea

Eram jenat de dimensiunea penisului meu, dar am încercat recent Titan gel și eu, iar acum fetele mă sună încontinuu.

7
0
REPLY

Emese Chelaru

Sfatul meu e să-ți schimbi numărul de telefon când îți găsești „aleasa”, pentru că va fi foarte geloasă, cu siguranță :)

12
0
REPLY

Sergiu Draga

Am comandat deja, abia aștept să-mi sosească pachetul!

2
0
REPLY

Johnny Ionut Budai

Am descoperit acest produs de mult timp și-l recomand tuturor. Deși probabil mi-ar fi mai bine cu mai puțină concurență :)

4
0
REPLY

Lavinia Tirnovean

Mă gândesc să comand și eu pentru bărbatul meu…

5
0
REPLY

Emese Chelaru

Nu trebuie să te gândești, tot ce trebuie să faci este să comanzi!

2
0
REPLY

Comandă Acum

More Interesting

#1 povećanja penisa

Emese 05/14/2016
Comments 16

#1 no aumento do pénis

Emese 05/12/2016
Comments 14

№ 1 увеличаване на пениса

Emese 05/12/2016
Comments 14

técnica #1 para alargar el pene

Emese 05/18/2016
Comments 10

#1 penisvergroting

Emese 05/12/2016
Comments 11

#1 sa pagpapalaki ng buto

Emese 05/12/2016
Comments 18

#1 agrandissement de pénis

Emese 05/11/2016
Comments 21

Nummer 1 der Penisverlängerung

Emese 05/14/2016
Comments 12

#1 αύξηση πέους

Emese 05/17/2016
Comments 18

legjobb pénisznagyobbító

Emese 05/12/2016
Comments 17

allungamento del pene #1

Emese 05/15/2016
Comments 14

ペニス増大#1

Emese 05/15/2016
Comments 12

#1 no aumento do pénis

Emese 05/11/2016
Comments 11

Nr. 1 în mărirea penisului

Emese 05/12/2016
Comments 23

środek nr 1 na powiększanie penisa

Emese 05/12/2016
Comments 14

#1 povećanja penisa

Emese 05/12/2016
Comments 14

# Zväčšenie penisu 1

Emese 05/12/2016
Comments 14

alargamiento del pene Nº 1

Emese 05/12/2016
Comments 22

ผลิตภัณฑ์เพิ่มขนาดอวัยวะเพศอันดับ 1

Emese 05/12/2016
Comments 11

1 numaralı penis büyütme

Emese 05/12/2016
Comments 12

sản phẩm kéo dài kích cỡ dương vật số 1

Emese 05/12/2016
Comments 11

BLOGGERS ONLINE

and 136 more without avatar