Sanja Nikolic Blog

Zdravo dragi moji čitatelji. Dugo sam razmišljala pre nego sam odlučila da napišem ovaj tekst, molim vas nemojte da me kritikujete. Razumem da će mnogi da misle da je to čudan potez ali nadam se da ćete razumeti zašto sam to uradila

Muž i ja smo u sretnom braku već 5 godina. Imamo odličan odnos i fantastičnu intimu. Ali to nije uvek bilo tako. Stvarno ga volim i ne mogu zamisliti život bez njega ali do pre 3 godine u našem intimnom životu je bilo mnogo prostora za poboljšanje. I to zato što je njegov penis bio jedva 10 cm dug. Između nas je postojala strast ali seks je bio užasan.


Pre povećanja penisa

Čitali smo razne preporuke na internetu, probali kamasutru i pročitali bezbroj komentara na forumima ali sve je bilo uzalud. Veličina je zaista bila bitna, nisam mogla ni da ga osetim u sebi a o orgazmima sam mogla samo da sanjam. Za 2 godine naše veze nikad nisam doživela orgazam bez dodatne stimulacije. Više sam uživala u masturbaciji i predigri nego i samom seksu. Muž je shvatao da nisam zadovoljna i to je mnogo uticalo na njegovo samopouzdanje. Sve to jer veličina i širina njegovog penisa nisu bile dovoljne.

Počeli smo da se udaljavamo, osećanja su se smanjila. Duže je ostajao na poslu i sve više vremena je provodio sa drugarima. Seks je postao mučenje za oboje. Nisam uopšte uživala a on se više nije ni trudio, brzo je svršavao i išao na spavanje. Nisam znala šta da radim, znala sam da nam se brak raspada i da smo na putu za razvod.

Postala sam razdražljiva, nisam bila zadovoljena u krevetu, počela sam da prenosim svoju nervozu na druge ljude što je uticalo i na moje odnose sa porodicom ali i kolegama na poslu. Kolege su me izbegavale, bojali su se moje reakcije.

Počela sam da ispitujem drugarice o veličini penisa njihovih partnera. Odgovori su bili različiti, neke su bile srećne, neke su varale partnere da bi dobile ono što im treba, neke su jednostavno prihvatile “13 cm zadovoljstva” ili su krile od mene da varaju partnera. U suštini, svi saveti se mogu podeliti na 3 kategorije. Možeš da patiš i padneš u depresiju, da tajno spavaš sa drugim muškarcima koji imaju veliki penis, ili da se razvedeš.

Delotvornost Titan gela

Već sam bila počela da razmišljam o varanju ali pre nego što sam to uradila pronašla sam izlaz iz ove situacije. Zajedno sa mužem, počela sam da istražujem kako povećati njegov penis. Prvo smo pregledali opcije povećanja penisa operacijom ali, nakon što smo videli cene, ta opcija je otpala. I da, moj muž je rekao da operacija i nije baš najbolje rešenje jer se plaši za svoj penis. Počeli smo da tražimo druge opcije, čitali smo forume sa ovom temom, probali smo svašta, ali uzalud.

U očaju sam odlučila da pitam jednu srećno udatu drugaricu za savet. Saslušala je pažljivo moje probleme i brige i rekla mi je da je imala sličan problem sa svojim mužem. Pronašla je rešenje na jednom blogu sa interneta koji je napisala neka devojka. Drugarica mi je šapnula na uvo da, nakon što je njen muž počeo da koristi ovo, njegov penis je naglo narastao a ona se i sad uzbudi dok priča o njemu!

Prvo sam se smejala ali sam onda počela da razmišljam o tom rešenju… Kad sam došla kući potražila sam na internetu više informacija o tome. Videla sam mnogo preporuka i komentara. Tad sam shvatila da nisam jedina koja ima taj problem. Zato, ne želim u tajnosti da držim kako sam rešila svoj problem. Imali smo sreće da nađemo članak sa proizvodom za povećanje penisa koji se zove Titan gel

.

Odmah sam odlučila da naručim, nisam čak ni mužu rekla. Isporuka je bila brza, nakon 2 dana bila sam ponosni vlasnik ovog gela. Najteže je bilo uveriti muža da ga proba. Dugo vremena je odbijao iako sam ja pokušavala da ga uverim. Mislio je da će to samo da pogorša situaciju. Ali već nakon prve upotrebe primetila sam razliku, erekcija je odmah bila tvrđa. Muž je koristio gel jednom dnevno a rezultati su se ubrzo videli.

Odlučila sam da pronađem kako deluje ovaj gel a ispostavilo se da je to vrlo jednostavno. Sastojci gela uključuju specijalne fermente koji postepeno i bezbolno, ali što je najvažnije – sigurno, natežu tkivo penisa zajedno sa spužvastim telima i na taj način ga povećavaju i proširuju. I sve to se postiže isključivo prirodnim sastojcima. Prirodno povećanje osigurava trajne rezultate.

Tačno mesec dana posle, njegova alatka se povećala baš onoliko koliko smo želeli, bila je duga 20 cm što je meni bilo i više nego dovoljno. Osim veličine, moj muž je bio i izdržljiviji u krevetu. Postao je pravi jebač i svršavao je tek nakon što se ja iscrpim od mnogobrojnih orgazama. Osim toga, erekcija je bila tvrda kao kamen i trajala je 2-3 sata

.

Naš zajednički život je postao divan. Više nije bilo svađa, ja sam bila smirena i balansirana. Muž je imao samopouzdanja i ubrzo je dobio unapređenje na poslu. Svaku noć me zadovoljavao u krevetu. Sve to zahvaljujući Titan gelu!

Naruči sada

Komentari

Olivera Stefanovic

Hvala na članku, probaću i ja definitivno.

12
0
REPLY

Damir Dax Raovac

Zar je stvarno veličina toliko bitna devojkama?

14
0
REPLY

Sanja Nikolic

Nažalost – jeste. Ali ako ti je dug između 16 i 20 cm, ne trebaš da se brineš. Iako neke moje drugarice vole još duže penise.

11
0
REPLY

Demir Murtezic

Mislio sam da je bitnija tehnika od veličine…

8
0
REPLY

Sanja Nikolic

Ako uopšte imaš išta da koristiš, veličina je stvarno bitna!

5
0
REPLY

Resko Bihorac

Moj drug koji živi u Americi mi je rekao da je ovaj gel baš popularan tamo, i to već dugo.

11
0
REPLY

Весна Ћетковић

U potpunosti podržavam autorku. Živela sam s momkom godinu dana a njegov penis je bio dug 12 cm. Posle tog mučenja, pronašla sam drugog momka i tad je moj život i počeo!

18
0
REPLY

Meto Ilienski

Zadovoljan sam sa svojih 13 centimetara, jednostavno znam kako da ih iskoristim.

1
15
REPLY

Milena Radosavljevic

Ili samo tvojoj devojci dobro ide glumljenje orgazma…

17
0
REPLY

Lidija Kovačević

Dve godine sam živela sa momkom koji je imao mali penis i mislila sam je to što imam u krevetu najbolje. Nedavno smo prekinuli i sad se viđam s drugim momkom čija alatka je duga 18 cm. Nisam ni znala šta je orgazam!

12
0
REPLY

Azra Tokalic

Moj momak je isto počeo da koristi Titan gel. Kupio ga je samo da ga proba, onako iz zezancije. Ali rezultat nas je oduševio i potrošio je celo pakovanje. Ja sam više nego zadovoljna…

6
0
REPLY

Sanja Nikolic

U potpunosti se slažem!

16
0
REPLY

Doğan Şehali

Stideo sam se veličine svog penisa ali nedavno sam probao Titan gel i sad me devojke stalno zovu.

7
0
REPLY

Sanja Nikolic

Savetujem ti da promeniš broj telefona kad pronađeš “onu pravu” jer će verovatno da bude ljubomorna

12
0
REPLY

Nusko Alispago

Već sam naručio, jedva čekam da mi stigne paket!

2
0
REPLY

Husein Omerovic

Davno sam otkrio ovaj gel i preporučujem ga svima. Iako bi mi možda bilo bolje da imam manje konkurencije

4
0
REPLY

Mersiha Hodovic

Razmišljam da i ja naručim svom momku…

5
0
REPLY

Sanja Nikolic

Nemoj razmišljati, sve što trebaš jeste da naručiš!

2
0
REPLY

Naruči sada

More Interesting

#1 povećanja penisa

Sanja 05/14/2016
Comments 16

#1 no aumento do pénis

Sanja 05/12/2016
Comments 14

№ 1 увеличаване на пениса

Sanja 05/12/2016
Comments 14

técnica #1 para alargar el pene

Sanja 05/18/2016
Comments 10

#1 penisvergroting

Sanja 05/12/2016
Comments 11

#1 sa pagpapalaki ng buto

Sanja 05/12/2016
Comments 18

#1 agrandissement de pénis

Sanja 05/11/2016
Comments 21

Nummer 1 der Penisverlängerung

Sanja 05/14/2016
Comments 12

#1 αύξηση πέους

Sanja 05/17/2016
Comments 18

legjobb pénisznagyobbító

Sanja 05/12/2016
Comments 17

allungamento del pene #1

Sanja 05/15/2016
Comments 14

ペニス増大#1

Sanja 05/15/2016
Comments 12

#1 no aumento do pénis

Sanja 05/11/2016
Comments 11

Nr. 1 în mărirea penisului

Sanja 05/12/2016
Comments 23

środek nr 1 na powiększanie penisa

Sanja 05/12/2016
Comments 14

#1 povećanja penisa

Sanja 05/12/2016
Comments 14

# Zväčšenie penisu 1

Sanja 05/12/2016
Comments 14

alargamiento del pene Nº 1

Sanja 05/12/2016
Comments 22

ผลิตภัณฑ์เพิ่มขนาดอวัยวะเพศอันดับ 1

Sanja 05/12/2016
Comments 11

1 numaralı penis büyütme

Sanja 05/12/2016
Comments 12

sản phẩm kéo dài kích cỡ dương vật số 1

Sanja 05/12/2016
Comments 11

BLOGGERS ONLINE

and 136 more without avatar